Foci

Európa-bajnok futsalost igazolt a Győr

juanra (juanra)
juanra (juanra)

A spanyol Európa-bajnok Juan Ramón Rodríguez Calvo aláírt a győri futsalcsapathoz.

A magyar bajnok Rába ETO magasan jegyzett játékost szerzett meg a holtszezonban, ugyanis a Futsal Cup-győztes – ez az elsőszámú európai kupasorozat -, valamint 13-szoros spanyol válogatott játékos, művésznevén Juanra Győrben folytatja pályafutását.

“Igen, meg tudom erősíteni a hírt. Valóban megállapodtunk Juanrával, aláírtuk az előszerződést a játékossal” – nyilatkozta Dr. Drucskó Zoltán, az ETO Futsal Club ügyvezető elnöke a klub honalpjának.

“Ha Juanra megfelel az orvosi és terheléses vizsgálaton, az ETO játékosa lehet. Spanyol edzőnk ajánlására vettük fel a kapcsolatot a játékos ügynökével. Nagy vonzerőt jelentett számára, hogy a csapat tavalyi évben ilyen sikeresen szerepelt a Futsal Cupban. Szeptemberben hazai pályán ismét szeretnénk bejutni Európa 16 legjobb csapata közzé. Reméljük sokat segít majd Juanra céljaink megvalósításában. Nagyon jó fizikai adottságokkal és rengeteg tapasztalattal rendelkezik a játékos” – zárta mondandóját Dr. Drucskó Zoltán.

A 29 éves spanyol futsalos legutóbb a Navarrában szerepelt, 2010-ben pedig Európa-bajnoki címet nyert hazája válogatottjával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik