Foci

Külföldről erősített a védelmén a Diósgyőr

gólvonal (gólvonal)
gólvonal (gólvonal)

Egy plusz egy évre szóló szerződést kötött a DVTK labdarúgócsapatával Michal Hanek, így ő a klub negyedik szerzeménye a nyáron.

Közeleg az OTP Bank Liga 2012/2013-as szezonrajtja, a magyar együttesek azonban még javában erősítenek a kereteken. Így tett a DVTK is, amely a klub hivatalos honlapja szerint pénteken 1+1 évre állapodott meg Michal Hanekkel. A szlovák védő a héten próbajátékon vett részt Diósgyőrben, ez idő alatt győzte meg a szakmai stábot.

A 32. életévét szeptemberben betöltő Hanek az MFK Dubnicában kezdte élvonalbeli karrierjét, majd játszott az orosz Dinamo Moszkvában, a cseh Sparta Prahában, illetve hazájában a Slovan Bratislava és Tatran Prešov együttesében. Ezt követően újra légiósnak állt, megfordult Lengyelországban, legutóbb pedig Ausztriában rúgta a bőrt. 14-szer a válogatott dresszt is magára ölthette, 2002 és 2005 képviselte hazáját.

A DVTK-nak a bekk volt a negyedik szerzeménye a nyáron, korábban Ribánszki László, Takács Péter és Gosztonyi András kötelezte el magát a piros-fehéreknél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik