Foci

Meztelenre vetkőztette játékosait a Lazio edzője

vladimir petkovic (vladimir petkovic)
vladimir petkovic (vladimir petkovic)

Vladimir Petkovic, a római labdarúgócsapat trénere ösztönözni akarja a játékosait a megfelelő étkezésre és erőfejlesztésre.

Nem mindennapi módszerekkel készülnek a Lazio labdarúgói a következő szezonra. A srácokat – ahogyan arról korábban beszámoltunk – már a bosnyák Vladimir Petkovic edzi.

Az edző a Corriere della Serra lap információi szerint mindenkit lefotózott, lefotóztatott egy szál semmiben. A tréner szerint látniuk kell a játékosoknak, hogyan fejlődik az erőállapotuk, a kondíciójuk, és az elhízás ellen is fel kell készülni. A játékosokat az alapozás alatt többször is lefotózzák meztelenül, hogy az esetleges különbségeket lehessen látni – számolt be a Goal.com oldal.

Mindeközben Norvégiában is zajlik az élet. Az egyik harmadosztályú csapat, az FC Mjolne trénere is úgy döntött, jól jön egy kis poénkodás: a csapat tagjait az egyik fjord fölé állította, “természetesen” ruha nélkül.

Kemény volt a talaj (Fotó: Facebook)

Bizonyos Morten Normalk így nyilatkozott: “A hétvégére edzőtáborba vonultunk, és felkészülési meccset is vívtunk. Úgy gondoltuk, mókás lehet egy ilyen kép, amivel üdvözöltük drukkereinket. A srác csak a cipót hagyták magukon, mert a talaj elég kemény volt”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik