Foci

Pak Dzsi Szung a QPR-ba szerződött

Buzsáky Ákos ismét komoly vetélytársat kapott, hiszen a Queens Park labdarúgócsapata a Manchester Unitedből erősített.

A londoni alakulat, amely az utolsó fordulóban biztosította be bentmaradását a Premier League-ben (pontosabban a Bolton Wanderers vereségével maradt bent az első osztályban), hivatalos weboldalán jelentette be nagy igazolását.

A dél-koreai Pak Dzsi Szung a Manchester Unitedet hagyja ott, és két évre ír alá a Loftus Roadra. A 31 éves játékos érkezésének nagyon örül a menedzser, Mark Hughes.

“Nagyon elégedettek vagyunk, hogy Ji hozzánk igazol, hiszen a teljesítménye, eddig pályafutása önmagáért beszél. A United sikereiben nagy szerepet játszott az elmúlt években. Nagyon tisztelték ott, a munka iránti alázatát mindenki kiemelte. Hét év után új kihívásokra vágyott, és mi megadjuk neki a lehetőséget” – mondta Hughes.

“A QPR egy nagy klub, nagy hagyományokkal, örülök a váltásnak. Nagyok a célok, és ezek fontosak voltak abban, hogy igent mondjak. Nagyon izgatott vagyok, már alig várom a felkészülési időszakot. Ennek a klubnak nagy jövője van. Az új edzőközpont és a leendő új stadion tervei ösztönöznek minket a munkára” – nyilatkozta Pak Dzsi Szung.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik