Foci

A Vidi a Partizan ellen majdnem EL-szintet hozott

mitrovic (mitrovic)
mitrovic (mitrovic)

Nikola Mitrovic szerint a Videoton részben már majdnem olyan színvonalon játszott a Partizan Beograd ellen.

Nikola Mitrovic a vidi.hu-nak elmondta, hogy korábban szerepelt a Partizanban, de távozása óta a szerb bajnokcsapat kerete szinte teljesen kicserélődött. A Videoton pénteken 2-2-es döntetlent játszott a belgrádiakkal.

“A szakmai stáb tagjait régi ismerősként köszönthettem a meccs előtt. Egy profi futballista minden mérkőzésen – legyen szó akár tétmeccsről, akár barátságos találkozóról – arra törekszik, hogy a pályán tudása legjavát nyújtsa. Ennek szellemében léptem pénteken pályára, és nagyon örülök, hogy sikerült két alkalommal is gólpasszt adnom Nikónak (Nemanja Nikolics – a szerk.). Persze ahhoz, hogy az átadásomból gólpassz legyen, az is kell, hogy elől olyan gólerős csatárok legyenek, mint amilyenek nálunk játszanak” – mondta a szerb légiós.

Mitrovic szerint az első félidőben már majdnem azon a színvonalon futballoztak, ahogy majd a Slovan ellen is játszaniuk kell az EL-ben, de biztos abban, hogy képesek jobb teljesítményre.

“Jövő héten végre újra tétmeccsen léphetünk pályára saját közönségünk előtt. Nagyon bízom benne, hogy sok szurkoló lesz kíváncsi a szerda esti, Debrecen elleni Szuperkupa-döntőre” – nyilatkozta a szombat délelőtti edzés után Mitrovic.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik