Foci

Sértődés miatt szakadt félbe a DVTK mérkőzése

DVTK (dvtk, )
DVTK (dvtk, )

A Diósgyőr orosz ellenfele, a Mordovia Szaranszk a hajrában egy szerintük rossz bírói ítélet miatt levonult a pályáról a szombathelyi Király-kupán.

Öt perccel a lefújás előtt az orosz csapat néhány játékosa szerint L’Imam Seydi megrúgta kapusukat, ezért 1-0-ás diósgyőri vezetésnél levonultak a pályáról. Ennek ellenére a miskolci csapat döntőbe jutott.

Az első félidő első felében a Diósgyőr, a másodikban a Mordovia játszott fölényben. Szünet után egy nagy diósgyőri és két nagy orosz helyzet is volt, a vendégek játszottak fölényben.

A 55. percben a vezető gól szerzője, Seydi sprintelt egy labdára, ám a kifutó orosz kapus ütközött hátvédjével, a diósgyőri csatár pedig hatalmasat repült. A portást, Kajusznijt ápolni kellett, az oroszok azt reklamálták, hogy Seydi megrúgta őt.

Emiatt a Mordovia nyolc-kilenc játékosa szép komótosan levonult a pályáról, a többiek tanácstalanul ácsorogtak. Az orosz csapat kapusa közben egyébként felépült. Végül öt perccel a vége előtt 1-0-ás DVTK-vezetésnél félbeszakadt a meccs, a Diósgyőr a döntőben a Kaposvárral találkozik.

Eredmények, Király-kupa, Szombathely, elődöntők

Haladás-Kaposvár 0-1 (0-0)
Gólszerző: Farkas P. (55.)

DVTK-Mordovia Szaranszk 1-0-nál félbeszakadt a mérkőzés
Gólszerző: Seydi (22.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik