Foci

Kapust igazolt az Inter, Forlán marad

Az Internazionale labdarúgócsapata szerdán megszerezte az Udinese szlovén válogatott kapusát, Samir Handanovicot és megtartotta Diego Forlánt.

“Érvényes szerződésem van az Interrel, ezek a hírek csupán spekulációk. A napokban utazom vissza Olaszországba” – nyilatkozta a dél-amerikai csatár, aki Brazíliában tölti szabadságát. A hét végén több olasz és spanyol lap arról cikkezett, hogy Diego Forlán szerződést bont a milánói klubbal, és a Porto Alegrénél folytatja a pályafutását.

Forlán, akit a legutóbbi világbajnokság legjobb játékosának választottak, tavaly nyáron szerződött az Atlético Madridtól az Interhez, de keveset játszott, mert sokat volt sérült.

Közben a csapat lecsapott Samir Handanovicra. Gino Pozzo, az udinei gárda igazgatója arról számolt be, hogy a két klub által kötött egyezség értelmében Davide Faraoni, a milánóiak középhátvédje pedig Udinébe költözik. Handanovic érkezésével nagy valószínűséggel távozni fog az Intertől a brazil Julio Cesar, aki hosszú időn át volt a klub első számú kapusa.

A 2010-ben még Bajnokok Ligája-győztes Internazionale az előző szezonban csalódást keltően szerepelt, mindössze hatodik lett a bajnokságban, míg az Udinese a harmadik helyen végzett, így az előbbi az Európa Ligában, az utóbbi a Bajnokok Ligájában indulhat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik