Foci

Megtartotta egyik legjobbját a Vidi

Filipe Oliveira három évre írt alá az OTP Bank Liga legutóbbi kiírásának ezüstérmesével, a Videoton labdarúgócsapatával.

Mint ismert, 2011 nyarán a portugál középpályás az olasz élvonalban szereplő Parmától került egy évre kölcsönbe a Videotonhoz, 23 bajnokin pedig 2 találatig jutott. Székesfehérváron már egy ideje foglalkoztatta a szurkolókat mi lesz a technikás, a védelemben is bevethető labdarúgó sorsa, kedden pedig hosszú tárgyalássorozat eredményeként eldőlt, hogy Filipe Oliveira végleg a Vidié lesz.

“Nagyon örülök, hogy a Videoton FC-ben folytathatom a pályafutásomat, mert igazán jól érzem magam a csapatnál és a családom is Székesfehérváron. Kemény tárgyalások voltak, amelyek végül megegyezéssel fejeződtek be, ezért köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki ezekben részt vett a Parma és a Videoton részéről egyaránt. Tudom, hogy a szurkolók az utóbbi hetekben sokszor érdeklődtek a sorsom felől, ami roppant jó érzéssel tölt el, és ezt ezúton is köszönöm nekik. Természetesen minél jobb teljesítménnyel szeretném meghálálni a bizalmat a szurkolók és a Vidi felé is” – mondta Oliveira, aki három évre írt alá.

A csapat vezetőedzője, Paulo Sousa is örült a hírnek, a portugál szakember pedig még az eddiginél is jobb teljesítményre számít honfitársától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik