Foci

Balotelli megajándékozta a köztársasági elnököt

balotelli (mario balotelli)
balotelli (mario balotelli)

Az olasz labdarúgó-válogatott hétfőn Krakkóból tért haza Rómába, ahol Giorgio Napolitano, az olasz köztársasági elnök látta őket vendégül. Balotelli egy a játékosok által dedikált labdát ajándékozott neki.

A 2012-es Európa-bajnokság fináléjában Olaszország 4-0-s vereséget szenvedett a spanyol nemzeti tizenegytől. Az alakulatot körülbelül ötvenen várták a római repülőtéren, akik az olasz himnuszt dalolták a futballisták érkezésekor.

Hétfőn este a 87 éves Giorgio Napolitano látta őket vendégül a Quirinale elnöki palotában. A köztársasági elnök háláját fejezte ki a Squadra Azzurrának a pályán mutatott teljesítményért, és hogy olaszok millióinak okoztak örömet, ahogy arra csak kevesen számítottak.


A Képre Kattintva galéria nyílik
Fotó: MTI/EPA/Elnöki hivatal

Válaszként Cesari Prandelli, a válogatott szövetségi kapitánya megköszönte az elnök támogatását, és hogy ellátogatott a spanyolok elleni 1-1-re végződő csoportmeccsre.

Természetesen Mario Balotelli sem maradhatott tétlen az ünnepségen. A ghánai születésű csatár egy mindenki által aláírt futballlabdát nyújtott át Napolitánónak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik