Foci

Prandelli büszke, Löw sincs elkeseredve

balotelli (balotelli, )
balotelli (balotelli, )

Az Eb-döntős olasz válogatott trénere, Cesare Prandelli büszke a csapatára, az elődöntő német vesztesének szövetségi kapitánya sem dől a kardjába.

A csütörtök esti varsói Eb-elődöntőt 2-1-re elveszítő német válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw természetesen csalódott az elbukott finálé miatt, de nem fogja fel tragikusan a kiesést.

“Elkerülhető gólokat kaptunk. Hibáztunk, és megfizettük az árát. Bár az első félidőben szinte reménytelen helyzetbe kerültünk, a szünet után mindent megpróbáltunk, de csak a szépítésre futotta. Az olaszok középpályája nagyon erős, és gyors támadóik vannak. Az Eb-vel összességében nem lehetünk elégedetlenek, legyőztük a hollandokat, portugálokat, dánokat, görögöket, szerintem előreléptünk szakmailag” – nyilatkozta Joachim Löw szövetségi kapitány.

Cesare Prandelli, a győztes olasz csapat edzője rettentő büszke játékosaira. “Alaposan felkészültünk a németekből, a Nationalelf erős és fiatal csapt, de sikerült legyőznünk őket. Fontos volt, hogy a középpályát mi uraljuk. Balotelli remekül játszott, két gólja mellett ki kell emelnem, hogy igazi csapatjátékosként futballozott. Sokat nem ünnepelhetünk, készülünk a spanyolok elleni fináléra” – mondta Prandelli, aki csakúgy, mint a németek elleni elődöntő előtt, ezúttal is az ellenfelet tartja az esélyesnek, de nagy meccset vár.

Videó: így nyertek az olaszok

Ajánlott videó

Olvasói sztorik