Foci

Khedira barátnőjére rászólt a német szövetség

khedira (khedira)
khedira (khedira)

Konzervatívabb öltözködésre szólították fel a középpályás párját, aki a Német Labdarúgó Szövetség szerint túlzottan kihívó viseletben jár a meccsekre.

A németeknek Olaszországgal kell megküzdeniük csütörtök este a döntőbe jutásért Varsóban. Ha megfogadja a Német Labdarúgó Szövetség tanácsát, akkor az egyik német futballista barátnője biztosan szolidabb öltözékben lesz ott a Nemzeti Stadion lelátóján.

A Bunte német pletykalap szerint ugyanis a DFB felszólította középpályásuk, Sami Khedira párját, hogy ne öltözzön olyan lengén a meccsek alatt, mert túlzottan kihívó öltözetével elvonja a szurkolók figyelmét a mérkőzésről.

A 23 éves német modell, Lena Gercke tavaly óta barátnője a Real Madrid játékosának, manapság Ukrajna és Lengyelország között ingázik, hogy jövendőbelije minden meccsét a helyszínen tekintse meg a két ország közös rendezésű Európa-bajnokságán.

A szövetség indoklása szerint Lena túlságosan is szexi öltözéke más futballisták feleségeinek körében is konfliktust váltott ki, ami még a német válogatott játékosainak moráljára is kihatott. A modellt ezért arra kérték, hogy hagyja a reflektorfényt inkább a szép futballra irányulni.

A negyeddöntőben már túl rövid volt a nadrág

Nos, Khedirának valóban nem lehet oka panaszra, barátnője meglehetősen jó formában van, akárcsak a középpályás, aki gólt szerzett a görögök elleni negyeddöntőben.

Aki nyer, arra a szerda este tizenegyesekkel továbbjutó Spanyolország vár a döntőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik