Foci

Marad a helyén a Premier League egyik legjobbja

Gareth Bale (gareth bale, )
Gareth Bale (gareth bale, )

Grateh Bale további négy évre kötelezte el magát a Tottenham labdarúgócsapatánál.

A Spurs hivatalos honlapja vezető hírként kürtölte világgá, hogy sikerült megegyezni a walesi labdarúgóval, aki 2016-ig szóló hosszabbítást írt alá a White Hart Lane-en.

„Immáron öt éve vagyok itt a klubnál és minden percét élveztem. A szurkolók nagyon kedvesek hozzám, ezt a lehető legjobb teljesítménnyel szeretném nekik meghálálni. A Tottenham folyamatosan fejlődik, én pedig a része akarok lenni, örülök, hogy tető alá hoztuk a megállapodást. Vissza akarom juttatni a csapatot a Bajnokok Ligájába – ahová való” – mondta Gareth Bale. A Tottenham ugyan megszerezte a BL-indulást érő negyedik helyet a bajnokságban, ám mivel a Chelsea megnyerte a Bajnokok Ligáját, címvédőként ő indulhat.

Bale 22 éves kora ellenére meghatározó tagja a Tottenhamnek, már 160 meccsen lépett pályára az első együttesben, ezeken 29 gólt szerzett. A 2007 nyarán a Southamptontól érkező játékost 2011-ben az Angliában profiskodó labdarúgók szavazatai alapján az év játékosa lett a Premier League-ben.

A walesit eddig is kedvelték észak-Londonban, ezzel a lépésével pedig minden bizonnyal még inkább belopta magát a drukkerek szívébe, ugyanis olyan nagycsapatok vitték volna, mint a Barcelona, a Real Madrid vagy az Inter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik