Foci

Hodgson forradalmat tervez

Roy-Hodgson(210x140)(1).jpg (roy hodgson, )
Roy-Hodgson(210x140)(1).jpg (roy hodgson, )

Az olaszoktól elszenvedett vereség után Roy Hodgson, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya komoly változtatásokat tervez a csapatban.

A labdarúgó-Európa-bajnokság negyeddöntőjében Anglia 0-0-s rendes játékidő után tizenegyesekkel kapott ki az olaszoktól, így a legjobb nyolc között búcsúzott a tornától.

Roy Hodgson azonban nem búsul, már most a 2014-es világbajnoki selejtezőkkel foglalkozik, és ígérete szerint a szurkolók nem fognak ráírmerni a szigetországi csapatra. A szövetségi kapitány szerint ugyanis a játékrendszer átalakítása mellett a keretben is cserék szükségesek: a fiatalokra építene, akik a tapasztaltabbb labdarúgókkal kiegészülve győztes csapatot alkotnának.

“A kvalifikációs meccsekre megkavarom az összeállítást, és meglátjuk, ki milyen teljesítményt nyújt” – nyilatkozta a West Bromwich Albion egykori trénere, majd folytatta – “Két dolgot megmutattunk: a védelmünk,. valamint a szervezettségünk és a csapatmunkánk kiváló.”

Hodgson kilátásba helyezte, a kiesés után néhány labdarúgó kikerül majd az angolok keretéből: “Remélem, hogy egy-két játékos hamarosan kopogtat az ajtómon, hogy bizonyítsák, helyük van a csapatban” – zárta mondandóját Anglia szövetségi kapitánya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik