Foci

Chiellini bízik csapatában, és játszana

giorgio-chiellini(210x140)(1).jpg (giorgio chiellini, )
giorgio-chiellini(210x140)(1).jpg (giorgio chiellini, )

Giorgio Chiellini hisz abban, hogy pályára léphet csütörtökön az olasz-német elődöntőben a labdarúgó Európa-bajnokságon.

Az olasz Giorgio Chiellini az utolsó csoportkörben, az írek elleni mérkőzésen szenvedett sérülést, így csapattársai vasárnap nélküle győzték le hosszabbítás után, büntetőpárbajban az angolokat.  A Juventus játékosa optimista, úgy gondolja, hogy csütörtökön már erősítheti a válogatottat a németek ellen vívott elődöntőn.

Jobban érzem magam” – mondta az azzurik védelmének alapembere. „Meglátjuk, hogyan leszek a következő napokban, de remélem, és úgy gondolom, hogy játszhatok csütörtökön” – tette hozzá Chiellini.

A védő érthető módon borzalmasan szeretne felépülni a Németország elleni párharcra.

Nagyon nehéz mérkőzés lesz” – ismerte el. „Ez így normális, hiszen az elődöntőben már mindig nagyon erősek a csapatok. Éppen ezért kell nagyon jól felkészülnünk a következő napokban. Láttuk, hogy hogyan játszanak a németek; zsinórban 15 meccsen győztek. A spanyolok mellett az ő csapatuk a legerősebb Európában” – méltatta a Nationalelfet az olasz labdarúgó.

Ennek ellenére Chiellini hisz az taljánok sikerben: „Tudjuk, hogy a német válogatott nagyon jó csapat, jó játékosokkal. Ahhoz még javulnunk kell, hogy bejussunk a döntőbe, de eddig remekül futballoztunk. Komolyan hiszek magunkban. Jó meccset fogunk játszani” – vélekedett.

Olaszország csütörtökön Varsóban csap össze régi riválisával, Németországgal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik