Foci

Bemutatkozott Miskolcon Sisa Tibor

Sisa Tibor (sisa tibor, )
Sisa Tibor (sisa tibor, )

A Diósgyőri VTK hétfőn sajtótájékoztató keretében mutatta be új trénerét, Sisa Tibort.

A vezetőedző számára nem ismeretlen a miskolci közeg, ugyanis a 2008-2009-es szezonban már dirigálta a piros fehéreket. Sisa Tibor miután megtartotta első edzését, a DVTK klubházában elmondta, sajnálja, hogy a keret még nem állt össze, ugyanis a miskolciak még ezután fognak igazolni.

“Elmondtam a neveket, akikkel szeretném a csapatot megerősíteni. Az a legkönnyebb, ha az edző vásárolhat, de ez szokott a legkevesebbszer előfordulni. 24 mezőnyjátékosból és 3 kapusból álló keret kialakítása szerepel a tervekben, aminek a gerince adott, hiszen a tavaly 7. helyezést elérő keretre lehet alapozni, de szeretnénk olyan játékosokat találni, akikkel lehet erősíteni. 3-4 új játékos érkezése várható, de szeretnék a fiatalabbak közül is felemelni néhányat, akik a mérkőzéseiket a saját korosztályukban játsszák” – mondta Sisa.

A sajtótájékoztatón szóba került a nyári felkészülés is, amivel kicsit elkésett a miskolci csapat, mivel rajtuk kívül minden NB I-es klub már megkezdte az alapozást. A DVTK Diósgyőrben készül az őszi szezonra, majd Bükfürdőre utazik az együttes, ahol néhány napos összetartáson vesznek részt.

A szokásos edzőmérkőzések melett a piros-fehér alakulat részt vesz a szombathelyi Király Kupán is, ahol a Kaposvári Rákóczi, a Haladás és az orosz Mordovia Szaranszk lesz az ellenfelük.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik