Foci

Atlético Madrid: kizárt, hogy Falcao távozik

radamel falcao (radamel falcao, )
radamel falcao (radamel falcao, )

A spanyol fővárosi labdarúgóklub biztosította szurkolóit, hogy nem áll szándékukban eladni legsikeresebb támadójukat, Radamel Falcaót.

A kolumbiai csatár tavaly nyáron szerződött Madridba a Porto együttesétől, mellyel utolsó évében megnyerte az Európa Ligát a Braga ellen. A spanyolokkal idén megismételte a végső győzelmet Falcao, szintén egy házidöntőben: az Athletic Bilbao volt az ellenfelük a második számú európai kupasorozat fináléjában. Így nem meglepő, hogy mindent megtesznek a Matracosok azért, hogy megtartsák a gólvágót, aki első szezonjában 34 mérkőzésen 24 találatot jegyzett.

Emiatt a remek teljesítmény miatt nézte ki magának a támadót a Chelsea, a Real Madrid, a Barcelona és a Manchester City is.

Az Atlético azonban elképzelhetetlennek tartja, hogy a következő szezonban ne Falcao vezérletével gyűjtögessék a pontokat.

“Falcao marad az Atlético Madridnál. Bármilyen tárgyalás és egyezkedés fölösleges.” – nyilatkozta a fővárosiak sportigazgatója, Jose Luis Caminero.

Az Atlético Madrid az Európa Liga főtábláján kezd majd a 2012-2013-as idényben, mivel az ötödik pozícióban zártak a spanyol bajnokságban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik