Foci

Új játékosokkal elkezdte a felkészülést a Fradi

Már a Kecskemétről igazolt szerb középpályások is ott voltak a Ferencváros labdarúgócsapatának első tréningjén.

Véget ért a nyári szünet a ferencvárosi labdarúgóknál. Csütörtökön reggel Détári Lajos szakmai igazgató megtartotta az első edzést a zöld-fehéreknek.

A hét elején még orvosi vizsgálatokon estek át a klub régi és új játékosai, most viszont már a munkáé a főszerep – írja a fradi.hu oldal

Az első edzésen 27 játékos vett részt, az új igazolásaink közül Máté János, a Kecskemétről 2 plusz 1 évre leigazolt Aleksandar Alempijevic, valamint a szintén a KTE-től 2 évre csatlakozó Vladan Cukic is belevetette magát a munkába, de ott volt Gyömbér Gábor is, aki minden valószínűség szerint a zöldeknél folytatja a pályafutását. A klubbal korábban előszerződést kötött Orosz Márk is csatlakozott új társaihoz, míg a Csornáról érkező Simita Gergő az NB II-es kerettel kezdi meg a felkészülést.

A paksi Böde Dániel ügyében még tárgyalásokat folytat a Ferencváros, ő is átesett az orvosi vizsgálatokon, de egyelőre még nem kapcsolódott be a közös munkába.

A Fradival készül Menyhárt Attila, aki legutóbbi szezonban a REAC-ban szerepelt (korábban Kecskeméten), valamint Králik Csaba, aki eddig a Dunaszerdahelyt erősítette.

Az elmúlt szezonban a másodosztályú kerethez tartozó Nyilasi Bálint, Pölöskei II Péter, valamint Holman Dávid is jelen volt az első tréningen, ezzel szemben Kulcsár Dávid, Zsivoczky Norbert és Junior kikerültek az NB I-es keretből.

Videó – Vladan Cukic és Aleksandar Alempijevic a Fradiról:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik