Foci

Belehalt az Eb-nézésbe

Televízió, tévé (televízió, tévé, )
Televízió, tévé (televízió, tévé, )

Kínában már áldozatot követelt a labdarúgó-Eb, egy 26 éves férfi vesztette életét, mert végignézte az összes meccset.

Egy kínai fanatikus halt meg végkimerülésben, miután az Európa-bajnokság összes mérkőzését végignézte a televízióban. Az időeltolódás miatt hajnalokig ébren maradt, hogy láthassa a meccseket, majd reggel, néhány óra alvás után dolgozni ment. Ezután hazatérésekor sem pihent, ismét megvárta az élő közvetítéseket, majd ez ismétlődött napról napra.

Jiang Xiaoshan, egy 26 éves kínai férfiről van szó, és önmagában véve a kimerültség talán nem lett volna elég ahhoz, hogy belehaljon a tévénézésbe, viszont nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott közben, és több doboz cigarettát szívott el a meccsek alatt.

A szervezete a spanyol-horvát és olasz-ír csoportmeccsek után mondta fel a szolgálatot, így azt már nem érte meg, hogy kedvencei – a franciák és az angolok – továbbjutottak a D csoportból…

A kínai férfi egyébként alapjában véve egészségesen élt – egyetemi csapatban is focizott – nem csoda, hogy az Eb ideje alatti szélsőségeket nem bírta a szervezete. A szomorú hír jó elrettentő példa lehet azoknak a fiataloknak, akik túlságosan sok időt töltenek a televízió előtt, illetve nem követik az egészséges életmód szabályait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik