Foci

Becsekkoláskor is nézhetjük a foci-Eb-t

repülőtér (budapest airport, repülőtér, liszt ferenc repülőtér, )
repülőtér (budapest airport, repülőtér, liszt ferenc repülőtér, )

A Budapest Airport tíz új tévémonitort helyezett ki a labdarúgó-Európa-bajnokság idejére a 2-es terminál utasforgalmi részein.

A terminálon a vendéglátó-helyiségek akciókkal toldották meg a kezdeményezést. Mivel a csoportmérkőzések után már szinte egész Európa focilázban ég, a repülőtér is mindent megtesz a szurkolók információéhségének kielégítéséért.

A repülőtér hét éttermébe és bárjába tíz darab 42 colos LCD-monitort helyeztek ki a már meglévő állandó tévék mellé.

Az akcióban a vendégek nagy kedvezményeket kapnak a foci mellé: egy-egy repülőtéri menün akár 1000 és 1900 forint közötti összegeket is spórolhatnak, akik a foci-Eb kuponját bemutatják. A kuponokat a biztonsági ellenőrzés előtt, az utasirányító munkatársaktól vehetik át az induló utasok a SkyCourt jobb és bal oldalán. A kuponos akció a július 1-jei döntőig vehető igénybe.

„Ezekben a napokban szinte kielégíthetetlen a fociszurkolók, vagyis az utasaink igénye a friss információra, ezért növeltük meg a tévék számát a terminálon” – hangsúlyozta Alan Bork.

A Budapest Airport fogyasztói üzletágának igazgatója hozzátette:„ Ezzel a gesztussal is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy az utasok igazán otthon érezhessék magukat a repülőtéren, ráadásul a kuponos akciónak köszönhetően még a pénztárcájukat sem kell különösebben megterhelniük, amíg a repülőgépükre és a gólokra várnak a SkyCourt emeletén.”

 


Ajánlott videó

Olvasói sztorik