Foci

Továbbjutási esély a strandfoci vb-selejtezőben

Strandfoci (Strandfoci)
Strandfoci (Strandfoci)

Elkészítették a júliusi, moszkvai strandlabdarúgó vb-selejtezőtorna pontos időbeosztását, a magyar válogatott Izrael ellen kezd július 1-én.

A magyar válogatott az E csoportba nyert besorolást, ahol július 1-jén, vasárnap 14.45-kor Izrael ellen kezdi meg szereplését. Hétfőn 11 órakor Bulgária, kedden 17 órától pedig Olaszország lesz az ellenfelünk. Az első két helyezett automatikusan bejut a nyolcaddöntőbe, a hat csoportharmadik közül pedig a legjobb négy is ott lesz a 16 között.

A strandfoci-válogatotthoz kapcsolódó hír, hogy kiválóan sikerült Fekete Viktor vendégjátéka a CSZKA Moszkvában. A válogatott játékos pazar játékkal és gólokkal segítette a fővárosi csapatot az orosz Szuperliga első fordulójában. Fekete a Dinamo elleni rangadón győztes találattal hívta fel magára a figyelmet, az ötödik helyért rendezett helyosztón pedig mesterhármast ért el, a piros-kékek így magabiztosan, 5-2-re verték a szentpétervári IBS gárdáját.

A magyar klasszist nem győzik dicsérni az oroszok: a beachsoccer.ru beszámolója „a magyar Fekete zseniális pontrúgásairól” ír, az IBS elleni meccs összefoglalójában pedig őt, valamint a CSZKA csapatkapitányát, Roman Misint emeli ki, akiknek elsősorban köszönhető volt a siker.

“Minden újoncunk jól teljesített, hozzátette a magáét, Fekete különösen. Az edzéseken és a mérkőzéseken is rengeteget segített nekünk, véleményem szerint ő egy remek játékos” – áradozott honfitársunkról Misin.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik