Foci

Az év magyar játékosa a Bayernről álmodik

Szakaly-Peter(210x140)(1).jpg (szakály péter, )
Szakaly-Peter(210x140)(1).jpg (szakály péter, )

Szakály Péter a Lokival bajnok és kupagyőztes lett, megválasztották az év játékosává. A debreceni csapatkapitány értéke nő, de nem rohan külföldre.

Szakály Péter kiváló szezont zárt, hiszen a DVSC-vel bajnokságot és Magyar Kupát nyert, teljesítményével nagyban segítette a Lokit a sikerek elérésben.

Nem véletlenül kapta meg a legjobb mezőnyjátékosnak járó elismerést a Hivatásos Labdarúgók Szervezete díjátadó gáláján, és a Magyar Labdarúgó Szövetség is őt választotta az Év labdarúgójának, emellett a válogatottba meghívót kapott, két mérkőzésen pályára is lépett.

A dehir.hu arról számol be, hogy a Loki csapatkapitányának alaposan megnőtt az ázsiója a nemzetközi játékospiacon. Az egyik legismertebb szakportál, a transfermarkt.de januárban 500 ezer euróra becsülte a középpályás értékét, most viszont már 700 ezerre (több mint 200 millió Ft) taksálják.

Szakály Péter azonban nem akar mindenáron külföldre igazolni, mostanában hosszabbította meg szerződését másfél évvel, így 2013 teléig van kontraktusa a DVSC-vel.

Szakály Péter ráérős a külföldi karrierrel kapcsolatban
“A Bajnokok Ligája-selejtező minden játékos számára hatalmas lehetőség. Én egyszer már átéltem a BL-főtáblára jutást a Lokival. Hatalmas élmény volt, s az a célunk, hogy sikerüljön megismételni. Úgy vélem, nem kell egyből menekülni külföldre egy remekül sikerült szezon után, persze ha egy igazán jó ajánlatot kapnánk, amivel a klub is jól jár, s nekem is előrelépési lehetőség, akkor természetesen kipróbálnám magam külföldön – mondta a dehir.hu-nak Szakály. – Számomra nagyon szimpatikus a német első osztály, de úgy érzem, a holland vagy a belga bajnokság a reálisabb. A német csapatok közül a Bayern München az álom, de a Bundesligában egy középcsapatban is hatalmas dolog lenne focizni”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik