Foci

Női válogatottunk háromgólos vereséget szenvedettt

gól (gól, foci, )
gól (gól, foci, )

Európa-bajnoki selejtezőn a magyar női labdarúgó-válogatott 3-0-ra kikapott az éllovas Izland otthonában.

A magyar hölgyek nem állnak valami fényesen a hármas számú csoportban, ugyanis eddig két győzelem és egy döntetlen mellett négy vereséget gyűjtöttek be.

A hatost vezető Izland otthonában azonban letudta utolsó idegenbeli mérkőzését is a válogatott, kevés sikerrel. A két csapat  őszi találkozóján az északiak 1-0-ra nyertek Pápán, és most Reykjavikban is lenulláztak minket. Most azonban egy helyett hármat kaptunk, így begyűjtöttük ötödik zakónkat is.

A hetedik percben Margrét Lára Vidarsdóttir vette be Szőcs Réka kapuját, majd még az első félidő végén Hólmfrídur Magnúsdóttir is gólt ünnepelhetett. ennyi azonban nem volt elég Izlandnak, a 86. percben Sandra Jessen is feliratkozott a gólszerzők közé, így kialakult a 3-0-s végeredmény.

A csoport utolsó előtti helyén álló magyar válogatottra még két hazai mérkőzés vár: június 20-án Belgium, szeptember 19-én pedig Bulgária lesz az ellenfél.

Eredmény – női labdarúgó-Eb selejtező
Izland – Magyarország 3-0 (2-0)
Gólszerzők: Vidarsdóttir (7.), Magnúsdóttir (42.), Jessen (86.)

Magyarország: Szőcs – Szabó B., Gál T., Demeter, Szeilt – Smuczer, Szuh (Pádár, 81.), Rácz (Csiszár, 46.), Zágor (Megyeri, 60.) – Nagy A., Vágó. Szövetségi kapitány: Kiss László.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik