Foci

Döntetlen lesz az olaszok veszte?

olaszorszag(210x140)(2).jpg (olaszország, labdarúgó eb 2012)
olaszorszag(210x140)(2).jpg (olaszország, labdarúgó eb 2012)

A horvátok meglehetősen berágtak Gianluigi Buffonra. Az olasz hálóőr felvetette ugyanis, hogy szomszédaink a spanyolokkal összefogva egy 2-2-es eredménnyel kiejtik őket az Európa-bajnokságból a C csoport utolsó, hétfő este játszott mérkőzésén.

Az olaszok, akiknek Eb-felkészülését alapjaiban rengette meg a bundabotrány, 1-1-es döntetlent játszottak a spanyolok és a horvátok ellen is. A címvédők így biztos továbbjutók, a jelenleg 4 pontos horvátok azonban nem veszíthetnek. Vagy az íreken múlik a sorsuk. A Gianluigi Buffon által sugallt eredménnyel is bebiztosíthatnák magukat, és akkor hiába diadalmaskodnak az azúrkékek a másik meccsen.

A nem mindennapi felvetésre azonnal kontráztak a horvátok. „Kiknél is van fogadási botrány? Nem nálunk.” – emlékeztetett Vedran Corluka. „2-2-es döntetlen? Biztosan nem. Nem is gondoltam rá, és el sem tudom képzelni, hogy így történjen” – tette hozzá Niko Kranjcar.

A spanyolok három- vagy négy-nullás győzelmet akarnak majd ellenünk is. Nekünk magunkra kell koncentrálnunk, beleadni mindent, és remélni a legjobbakat” – vélte a horvát középpályás.

A fogadóirodák úgy tűnik, hogy osztják az olasz sztárkapus aggodalmát: a spanyol-horvát összecsapáson a 2-2-es eredménynek az oddsa 18-1-ről 9-4-re zuhant.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik