Foci

Suker: a horvátok ott lesznek az Eb-döntőben

davor suker (davor suker)
davor suker (davor suker)

Davor Suker, a Real Madrid és a horvát válogatott egykori támadója szerint hazája csapata az Európa-bajnokság döntőjéig menetel majd.

Merész kijelentés ez Davor Sukertől, ugyanis a horvátok eddig négy pontot gyűjtöttek a csoportjukban – hármat az írek, egyet az olaszok ellen -, és az utolsó fordulóban majd a címvédő, és világbajnok Spanyolországgal találkoznak majd hétfőn.

Ráadásul Suker abban reménykedik, hogy Mandzukicék majd Iniestáékkal néznek farkasszemet a fináléban, de ehhez nagyon sok tényezőnek kell összejönnie. Egyrészt legalább 2-2-re kellene végezniük a spanyolokkal, hogy biztosan ez a két nemzeti tizenegy kerüljön be a kieséses szakaszba, ugyanis azonos pontszám  esetén egy bonyulult rendszer alapján dől el a továbbjutók kiléte.

“Ez a két csapat a kedvencem az Eb-n, de szeretném, ha hétfőn legyőznénk a spanyolokat” – nyilatkozta a 69-szeres horvát válogatott csatár, majd kitért arra is, hogy 2-2-nek kellene lennie a mérkőzésnek,. hogy az olaszok ne lépjenek tovább a csoportból: “2-2? Nem hinném. Mindkét csapat a győzelemért száll majd harcba.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik