Foci

Sisa Tibor visszatér Diósgyőrbe, ő az új edző

Sisa Tibor (sisa tibor, )
Sisa Tibor (sisa tibor, )

Sisa Tibor elfogadta a DVTK hívását és az OTP Bank Liga 2012-2013-as szezonjában ő látja el a DVTK vezetőedzői feladatait.

A legutóbb Kaposváron dolgozó szakember kétéves szerződést kapott a miskolciaktól – írja a csapat hivatalos weboldala. Kérésére az egykori diósgyőri gólkirály, Dzurják József lesz a másodedző, míg a kapusedzői feladatokat továbbra is Veréb György látja el.

Sisa Tibor a jövő héten kezdi el a munkát Diósgyőrben. Egy rövid ideig már volt a DVTK szakvezetője, a 2008-2009-es bajnokságban 5 mérkőzésen (3 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség), a Ligakupában pedig hat mérkőzésen (5 győzelem, 1 döntetlen).

A szakember legnagyobb sikerét az U19-es válogatottal érte el, hiszen az Eb-bronzérem mellett kijuttatta a csapatot az U20-as vb-re, ahol szintén bronzérmet szerzett a társaság, de már nem vele. Később dolgozott a Honvédnál is, ahol Magyar Kupát nyert a csapattal.

“Amikor 2009 januárjában Ludányhalásziban jártak a DVTK szurkolói, akkor azt igértem nekik, hogy leszek én még edző Diósgyőrben. Nem szoktam “kisérteni”, nem járok vissza egykori csapataim meccseire, de van néhány olyan hely, ahol tudom, van még dolgom. Most jött el a visszatérés ideje, nagyon örülök, hogy ismét a DVTK edzője lehetek” – nyilatkozta a klub weboldalának a szakember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik