Foci

Egy angol és egy svéd kulcsember is megsérült

ibrahimovic (ibrahimovic)
ibrahimovic (ibrahimovic)

Ashley Cole és Zlatan Ibrahimovic is kihagyta csapata szerdai tréningjét. Anglia és Svédország is a labdarúgó-Eb D csoportjában szerepel.

Az angol labdarúgó-válogatott bekkje fájdalmas arccal hagyta el a harkivi stadion gyepszőnyegét szerdán, a Chelsea BL-győztes focistájának a bokája rakoncátlankodott. Helyszíni beszámolók szerint nem tűnt olyan vészesnek a sérülése, ugyanakkor, ha mégsem tudna pályára lépni a Háromoroszlánosok következő meccsén, akkor Leighton Baines helyettesítheti őt a védelem szélén.

Egyébként Ashley Cole, Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner és Joleon Lescott is idő előtt elhagyta a tréninget, míg Martin Kelly vírusos megbetegedés miatt maradt távol a foglalkozástól.

A svédeknél Zlatan Ibrahimovic a szerdai edzést megelőző bemelegítésen ugyan még részt vett, azonban a továbbiakat kihagyta, ugyanis hétfőn, az ukránok ellen 2-1-re elbukott összecsapáson kapott egy rúgást a combjára. Erről árulkodott a lábán virító nagy kötés is.

Hans Hultman, a csapat szóvivője elárulta, ez az apró sérülés nem hátráltatja abban az AC Milan hórihorgas klasszisát, hogy játsszon a csapat következő meccsén.

Anglia és Svédország legközelebb pénteken lép pályára az Európa-bajnokságon, a két együttes játssza D csoport esti mérkőzését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik