Foci

Újabb játékos a PSG látókörében

Thiago-Silva(210x140)(1).jpg (thiago silva, )
Thiago-Silva(210x140)(1).jpg (thiago silva, )

A francia labdarúgó-bajnokság második helyét csalódásként élték meg a párizsiak, nyáron nagybevásárlást tarthatnak, Thiago Silva is a "bevásárlólistán".

Miután a Paris Saint Germain arab tulajdonba került, a klub a Manchester Cityhez hasonlóan nagy költekezésbe kezdett tavaly. Céljuk első körben nem lehetett más, mint megnyerni a Ligue 1-t, ám ez nem jött össze nekik, meglepetésre a Montpellier könyvelhette el történetének első bajnoki címét.

Az Európa Ligából már tavaly kieső párizsi csapat a kudarc után immár előre tekint, és a januári átigazolási időszak után újra ők állnak középpontban, ami az átigazolási híreket illeti. Télen többek között Carlos Tévezt a Manchester Cityből, Alexandre Patót az AC Milanból is le akarták igazolni csatárposztra, ám végül mindkét üzlet kútba esett. Azóta ismét tucatnyi játékost hoztak hírbe a francia ezüstérmessel, nemrégiben pedig sikeresen leigazolták Ezequiel Lavezzit a Napolitól.

Úgy tűnik a PSG vezetői nem adják fel a küzdelmet a milánói csapat ellen sem, hiszen már Zlatan Ibrahimovicot is meg akarták vásárolni, jelenleg pedig korunk egyik legjobb középhátvédjeként számon tartott Thiago Silvát szeretnék megszerezni, azonban a Milan nem győzi elhessegetni a pletykákat játékosai átigazolásai kapcsán.

A brazil válogatott védőért korábban már egy 40 millió eurós ajánlat érkezett párizsi részről, ám ezt visszautasította az olasz csapat. Most azonban a hírek szerint emelte a tétet a PSG, és már 50 millió eurót is adnának a bekkért. A Milan engedélyt adott Thiago Silvának a tárgyalásra, de az átigazolás természetesen még nem történt meg.

A 27 éves játékos értéke sokat nőtt az elmúlt években, remek formájának köszönhetően hosszabb ideje a Barcelona is kinézte magának.

Mint azt már korábban hírül adtuk, a Milan idén nyáron valóságos kiárusítást rendez játékosaiból, a Thiago Silva-ügyet pedig megkönnyítheti, hogy a párizsiak trénere Carlo Ancelotti, a Milan korábbi vezetőedzője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik