Foci

Egymást froclizza a két szövetségi kapitány

roy hodgson és laurent blanc (roy hodgson, laurent blanc, )
roy hodgson és laurent blanc (roy hodgson, laurent blanc, )

Már vasárnap elkezdődött a verbális csata az angol és francia válogatott között. A két szövetségi kapitány a sajtóban üzenget egymásnak.

Hétfő este bemutatkozik a D csoport is. A Roy Hodgson vezette angol válogatott a francia alakulat ellen vívja első Európa-bajnoki mérkőzését. A csata, persze még csak verbálisan, már vasárnap elkezdődött a két gárda között. Hodgson és Blanc ugyanis a sajtón keresztül üzenget egymásnak.

Az angol szövetségi kapitány biztos benne, hogy csapata nyeri meg a hétfői mérkőzést.
„A felkészülés kiválóan sikerült, minden játékos remek formában van, fizikailag és lelkileg is. 90 percünk van bebizonyítani, hogy jobbak vagyunk mint a franciák, és ezen az Eb-n mi is esélyesek vagyunk a végső győzelemre. A fiúk maximálisan élvezik a bizalmamat, és készek megmutatni Európának, hogy ők a legjobbak. A három oroszlán támadni és győzni fog.”

Hodgson hozzátette, Wayne Rooney, aki eltiltás miatt nem játszhat a válogatott első két meccsén, hiányozni fog a csapatból, de ez nem gátolja őket a maximális teljesítményben.

Laurent Blanc nem fél az oroszlántól

A francia szövetségi kapitány látszólag nyugodtan és magabiztosan várja a hétfő esti összecsapást. Laurent Blanc elmondta, egyetért abban, hogy a legjobb csapat nyeri majd a mérkőzést, de ezek nem az angolok lesznek.

A Manchester United egykori hátvédje jól ismeri az angol labdarúgást, így az sem kizárt, hogy tisztában van a britek gyenge pontjaival.

„Évekig fociztam Angliában, így pontosan ismerem a mentalitásukat. Mi másmilyen focit játszunk, ami könnyen összezavarhatja majd őket. Az ellenfél csapatában remek játékosok vannak, de ez ránk is éppúgy igaz. Ez egy nyitott csoport, Franciaország, Anglia, Ukrajna és Svédország is esélyes a továbbjutásra, éppen ezért olyan izgalmas ez az Európa-bajnokság.”

Az Anglia-Franciaország Európa-bajnoki mérkőzést 18 órától élőben láthatjátok az m1-en.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik