Foci

Az MTK-ból igazolt védőt a Vidi

A bajnoki ezüstérmes Videoton labdarúgócsapata bejelentett első nyári igazolását Szekeres Adrián személyében.

A vidi.hu cikke szerint a 191 centiméter magas, 23 esztendős Szekeres Adrián három évre írt alá Székesfehérváron, vagyis a kontraktus értelmében a védő 2015 nyaráig lesz a Vidi játékosa.

Szekeres Győrben született, majd 2007-ben, épp a koronázóvárosi együttes ellen mutatkozott be a bajnokságban az MTK színeiben. 2008-ban bajnok lett a fővárosi gárdával, rá egy évre pedig tagja volt az U20-as világbajnokságon bronzérmet szerző válogatottnak. Ebben a szezonban 28 találkozón lépett pályára az NB II. Nyugati csoportját megnyerő MTK-ban.

“Nagyon boldog vagyok, hogy összejött ez a szerződés, úgy gondolom, hogy Magyarország legjobb csapatához csatlakozhatok. A legszebb focit a Vidi játssza, és közel is áll ez a stílus az MTK-éhoz. Nagy várakozással tölt el, hogy Paulo Sousa edzései milyenek lesznek, várom a felkészülés kezdetét. Bízom benne, hogy megkapom a lehetőséget, de tudom, nem lesz könnyű bekerülni a csapatba, hiszen remek játékosok vannak Székesfehérváron” – nyilatkozta a klubhonalpnak az újdonsült szerzemény.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik