Foci

Ballackot és Seedorfot akarják Kanadában

Miután a kanadai klubcsapat szerződtette a Bologna csatárát, Di Vaiót, már Michael Ballackot és Clarence Seedorfot csábítják.

A goal.com szerint Michael Ballack a Bayern München és a Chelsea korábbi német válogatott sztárja tárgyalásokat folytat a kanadai Montreal Impact csapatával.

“Korábban már ajánlatot tettünk Michaelért. Úgy gondolom, hogy nem sikerült közös nevezőre jutnunk, és ezért szakadtak meg a tárgyalások” – mondta a Montreal menedzsere, De Santis, majd hozzátette: “Tudjuk, hogy nagyon elfoglalt, hiszen az ESPN-nek dolgozik, és közeleg az Európa-bajnokság. Kicsit visszavettünk a próbálkozásból, aztán majd meglátjuk mi lesz”.

Ballack pénteken mutatkozhat be az ESPN kommentátoraként, de azt, hogy a német játékos hová igazol majd klubszinten, egyelőre még nem tisztázták.

A kanadai csapat nemrégiben már leigazolt egy “nagy nevet”: a rutinos olasz támadó, Marco Di Vaio is aláírt, aki korábban a Juventusban és a válogatottban is megfordult annak idején. Ballackon kívül más sztárjátékosok is vannak a listán: Clarence Seedorf az AC Milan klasszisa is szóba került, miután az olaszok nagytakarítást végeznek az idősebb játékosok esetében. Inzaghi, Gattuso és Nesta sem lesz AC Milan játékos a következő szezonban, lehet, hogy erre a sorsra jut a négyszeres BL-győztes holland is.

“Igen, valóban Seedorf is a kiszemeltek között van, ám korai lenne még erről beszélni, egyelőre nincs realitása az átigazolásának. Viszont tény, hogy Seedorf magas szinten futballozott, európai élcsapatokban, így jó hatással lehetne a csapatra a továbbiakban” – fejezte be Nick De Santis.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik