Foci

A nyugdíjas Real lenyomta a Vörös Ördögöket

real madrid legendák (real madrid legendák)
real madrid legendák (real madrid legendák)

A Manchester United és a Real Madrid egykori sztárjai csaptak össze egy jótékonysági mérkőzésén, melynek kezdőrúgását Fabrice Muamba végezte el.

Fabrice Muamba volt a díszvendége a vasárnap esti jótékonysági Corazon Classic-nak, ahol a Real Madrid és a Manchester United veteránjai mérték össze erejüket a Santiago Bernabeu stadionban.

A Bolton középpályása, aki márciusban a Tottenham elleni FA-Kupa meccsen szívrohamot kapott, most boldogan végezte el a mérkőzés kezdőrúgását. Muambát mindkét csapat szurkolói hatalmas ovációval fogadták, a játékosok pedig egytől-egyik kezet ráztak vele.

A mérkőzésen olyan játékosok léptek pályára, mint Zidane, Figo, Roberto Carlos, Van der Sar, Sheringham, Cole vagy Fortune. Az összecsapást végül a házigazdák nyerték 3-2-re.

A jótékonysági focigálát 60 ezer ember nézte végig, a bevételt pedig a Real Madrid Afrika Alapítványának ajánlották fel.

Bámulatos gólok születtek a meccsen:

A csapatok

Real Madrid: Buyo, Chendo, Roberto Carlos, Hierro, Sanchis, Zidane, Redondo, Butragueño, Morientes, Martin Vazquez, Figo, Sabido, Illgner, Santillana, Helguera, Amavista, Alfonso, Fernando Sanz, Karanka, Contreras, Ivan Perez, Rojas, Velasco, Ramis, Garcia Cortes, Julio Llorente.

Manchester United: Van der Sar, Lee Martin, Irwin, Fortune, Johnsen, Dublin, Cole, Sheringham, Lee Sharpe, Blomqvist, Yorke, Van der Gouw, Blackmore.

Játékvezető: Pierluigi Colina

Ajánlott videó

Olvasói sztorik