Foci

Ingyen lehet vinni az angol válogatott kapust

Robert Green (robert green, )
Robert Green (robert green, )

Robert Green szerződése lejár a West Ham Unitednél és mivel nem tudott megegyezni a labdarúgóklubbal, elhagyja a Kalapácsosokat.

David Gold, a Premier League-be visszajutó gárda elnöke a klub hivatalos honlapján közölte, hogy zátonyra futottak a tárgyalások az angol válogatott kapussal, akinek a szerződése június végén jár le a West Ham Unitednél. A 32 esztendős Robert Green 2006 óta erősítette a Kalapácsosokat, 241 meccsel a háta mögött hagyja ott az Upton parkot.

Egyelőre nem tudni hol folytatja az ukrán-lengyel közös rendezésű labdarúgó-Európa-bajnokságra gyúró portás, a szigetországi média a Queens Park Rangerst, a Tottenhamet, a West Bromwich Albiont, illetve a spanyol Málagát említi, mint lehetséges célpont.

Sam Allardyce vezetőedző már kiszemelte az utódját is Jussi Jaaskelainen személyében. A rutinos finn hálóőr szerződése szintén lejáróban van a Boltonnál, ráadásul már nem ő az elsőszámú kapus, kiszorította őt a magyar válogatott Bogdán Ádám. A finn a hírek szerint már a jövő héten orvosi vizsgálaton vehet részt Londonban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik