Foci

Drogba visszavonul a brazil vb után

didier drogba (didier drogba, )
didier drogba (didier drogba, )

Az elefántcsontpartiak csapatkapitánya, Didier Drogba a 2014-es brazíliai világbajnokság után visszavonul a válogatottságtól.

Miután Drogba megnyerte a Bajnokok Ligája döntőjét a Chelsea játékosaként, az elefántcsontparti támadó kijelentette, az utolsó fellépése az “Elefántok” mezében a 2014-es brazil labdarúgó-világbajnokságon lesz. Azt követően pedig szögre akasztja a stoplist, már ami a nemzeti tizenegyet illeti.

“A Tanzánia elleni szombati selejtező az egyik utolsó meccsem lesz itt, a Felix Houphouet Boigny Stadionban” – mondta Drogba Abidjanban, a vb-kvalifikációs találkozó helyszínen.

“Persze mindent megteszek a csapat sikeréért, és azért, hogy felejthetetlent nyújtsak a szurkolóknak. Úgy gondolom, kijutunk Brazíliába, a világbajnokságra” – zárta gondolatait a csapatkapitány.

Az elefántcsontparti válogatott egyébként az afrikai selejtező C csoportbán kapott helyet, Tanzánia, Gambia és Marokkó mellett.

A 34 éves csatár kitért az afrikai nemzetek kupájás kudarcra, amikor Zambia büntetőkkel verte meg Drogbáékat a döntőben“A BL-győzelem sokat jelentett a szurkolóinknak, de nem feledteti el velük a február 12-i rémálmot, amikor kikaptunk a fináléban. Azért remélem, az előttünk álló sorozatban kárpótolni tudjuk a szimpatizánsainkat.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik