Foci

Újabb nagyágyú távozhat Milánóból

Az AC Milan, hogy megtartsa a Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva párost, a nyáron biztosan eladja a Robinho, Boateng, Pato, Cassano négyes valamelyik tagját.

Korábban már megírtuk, hogy a milánói piros-feketéktől távozik a nyáron Alessandro Nesta, Gennaro Gattuso és Filippo Inzaghi. Éppen ezért a vezetőség minden megtesz azért, hogy Ibrahimovic és SIlva a következő szezonban is a klub játékosa legyen, bár Silvio Berlusconi elnök garantálta, hogy a svéd óriástól nem válnak meg.

Ez azért nem lesz könnyű feladat, és ezt éreztetik is Milánóban, ugyanis a klub vezetősége a három neves távozó mellé még egy negyediket is feltesz a listára: Robinho, Kevin-Prince Boateng, Alexandre Pato és az Antonio Cassano négyesből valaki nyártól más csapatban folytatja pályafutását. Ezzel a transzferrel próbálja majd fedezni a bajnoki második helyezett klub a nyári kiadásait és Ibrahimovic valamint Silva fizetésemelését.

A négyesből Pato áll legközelebb a váltáshoz, ugyanis a Carlo Ancelotti vezette Paris Saint-Germain mindent megtesz a leigazolásáért. Ráadásul már télen is próbálták a francia fővárosba csábítani a brazilt támadót, de akkor meghiúsult az üzlet.

Robinhót a Santos vinné, de valószínűleg nem tudnák kifizetni azt az összeget, amit a Milan szeretne a számláján tudni, míg Boatengre egyelőre csak néhány angol klub vetett szemet. Cassano helye tűnik a legbiztosabbnak, ugyanis érte senki sem jelentkezett be, de ha Milánóban bejelentik az eladását, biztosan lesz érdeklődő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik