Foci

A spanyol sportminiszter Raúlt követeli a válogatottba

Raúl (raúl, )
Raúl (raúl, )

A spanyol sportminiszter,Jose Ignacio Wert is azt szeretné, hogy a veterán Raúl ott legyen a június 8-án kezdődő labdarúgó-Eb-n.

“Raúl a legnagyobb hiányzó a spanyol csapatban” – nyilatkozta a sportminiszter, majd hozzátette, nagyon szívesen nézné az egykori Real Madrid játékost a kontinenstornán focizni, de tiszteletben tartja Vicente del Bosque szövetségi kapitány döntését, miszerint a csatár kimaradt a végső keretből.

Pedig Raúl remek szezont zárt a Schalkéban, 32 bajnokiján 15 gól szerzett. Új szerződést azonban nem írt alá a gelsenkircheniekkel, inkább Katarba, az Al Sadd csapatához igazolt.

“Volt szerencsém látni Raúlt a San Mamesben, amikor a Schalke az Athletic Bilbaóval játszott az Európa Ligában. Bebizonyította, hogy nagyszerű játékos, és azt, hogy ő az egyik legjobb spanyol támadó” – mondta Wert.

Azonban hiába szeretné a miniszter és a spanyol közvélemény, hogy Raúl helyet kapjon a 23-as keretben, ettől még del Bosque nem változtatja meg a döntését, és a Llorente, Mata, Torres, Rodriguez, Negredo ötös ostromolhatja majd a kontinenstornán az ellenfelek kapuját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik