Foci

Botrány a női labdarúgásban

Foci-labdarugas(210x140)(2).jpg (Foci, labdarúgás)
Foci-labdarugas(210x140)(2).jpg (Foci, labdarúgás)

Nagy port kavart a két bajnokesélyes hétfőn véget ért mérkőzése, a Kiskunhalas hiába küzdött a saját meccsén, a Mórahalom az utolsó 8 percben 5 gólt lőtt.

Hétfőn véget ért a megyei keresztpályás nő labdarúgó-bajnokság, ám könnyen lehet, hogy nem csak a bajnokikon elért eredmények számítanak majd.

Az utolsó játéknapra két csapat készülhetett aranyesélyesként, a Mórahalom, és a Kiskunhalas. A halasiak hiába küzdöttek becsülettel, a Mórahalom meccse miatt botrányba fulladt a bajnokság.

Történt ugyanis, hogy a kiskunhalasiak meccseredményének tudatában játszó Mórahalom 8 perccel a vége előtt éppen annyi gólt lőtt, amennyire a bajnoki címükhöz szükség volt. Ezzel nem is lenne probléma, ám itt nem egy vagy két gólról van szó, hanem összesen ötről.

A halasiak természetesen felháborodva vették tudomásul, hogy hogyan maradtak le az aranyéremről, és joggal tehetik fel a kérdést, hogyan fordulhatott elő az, hogy a mórahalmiak az utolsó 8 percben éppen annyi gólt lőttek, amennyi kellett a bajnokság megnyeréséhez, miután a Kiskunhalas mérkőzése már befejeződött…

“Mi végig becsülettel küzdöttünk és mindent megtettünk a bajnoki címért. Ez botrányos és elfogadhatatlan” – mondta Kuhn Róbert csapatvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik