Foci

Az Arsenal nagyvonalú ajánlatot tett

A londoniak szeretnék megszerezni a Montpellier labdarúgóját, Olivier Giroud-t. Egy játékost és 6 millió fontot adnának érte.

A Montpellier általános meglepetésre nyerte meg a francia labdarúgó-bajnokságot, így érthető, hogy játékosai iránt is nagy (lesz) a kereslet.

A Premier League harmadik helyezettje, az Arsenal – azok után, hogy leigazolta a Kölntől Lukas Podolskit – kivetné hálóját Olivier Giroud-ra. A legfrissebb hírek szerint 6,4 millió fontot és az egyik középpályást, Marouane Chamakhot adná a támadóért.

A 25 éves Giroud 21 gólt lőtt 36 mérkőzésen, ezzel karrierje legjobb mutatóját érte el. Megjegyzendő, hogy az Aston Villa, a Liverpool és a Newcastle is érdeklődik iránta. A francia labdarúgónak még 2014-ig van szerződése a Montpellier-vel, a kivásárlási ára 10,4 millió font volt a bajnoki címig, most 12,8 millió.

Ajánlott videó

Egy friss hazai felmérés szerint az embereknek csupán a 12 százaléka készít végrendeletet. Arról nincs adat, hogy a népesség hány százalékának vannak érdemi ismeretei az öröklés szabályairól. Sándor Zsuzsa most felhívja a figyelmet néhány gyakori tévedésre.