Foci

Sevcsenko edzőként térhet vissza a Chelsea-be

andrij-sevcsenko ()
andrij-sevcsenko ()

Roman Abramovics forradalmi változásokat ígért a londoni kékeknél, melynek első lépéseként új edzőt szerződtetne a csapathoz.

Brit lapinformációk szerint, Andrij Sevcsenko neve is szóba került, mint a Chelsea lehetséges új edzője. Állítólag a klub a tulajdonosa, Roman Abramovics, harminc millió angol fontot fizetne az ukrán csatárnak, ha feladja a focit és elvállalja az edzőséget.

Sevcsenko, aki jelenleg a Dinamo Kijevben rúgja a bőrt, egyelőre tagadja, hogy megkeresték volna bármilyen hasonló ajánlattal. Ennek ellenére egyre többször látni őt a Chelsea edzőpályáján.

Sevcsenko, aki 2004-ben Aranylabdát nyert, 2006- tól 2008-ig volt a Chelsea csapatának tagja. Ez idő alatt a londoni kékek megnyerték az angol Ligakupát (2007) és még abban az évben az FA-kupát is.

Az utolsó időkben a csatár rossz formában volt, majd 2008 tavaszán átigazolt a Milan csapatához, amellyel 2003-ban Bajnokok Ligája-győztes, és olasz bajnok is volt.

A hirtelen távozás ellenére jó viszonyban marad a klub tulajdonosával, aki a hírek szerint visszavárja őt. Sevcsenkónak még mindig meg van a háza, amiben akkoriban lakott Londonban. Talán sejtette, hogy egykor még visszatér.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik