Foci

Tizenegyespárbaj Angyalföldön

A vendég Kaposvár egy a 78. percben értékesített büntetővel verte meg a tizenegyest hibázó Vasast, az OTP Bank Liga 29. fordulójában.

A tétnélküli meccsen azért nem volt esemyénből hiány, mindkét kapu veszélyben forgott ugyanis az első 45 perc során. A legnagyobb ziccer a 34. percben maradt ki: az angyalföldi Tóth Balázs lövése után nagyot mentett Hajduch, és az ellentámadásból a vendégek majdnem gól szereztek, mivel Bebeto a felső lécet találta telibe, de annak belső oldaláról a gólvonal elé pattant le a labda. A találat ugyan elmaradt, de akár több góllal is vezethetett volna a Kaposvár.

A fordulás után visszavettek az iramból a felek, és lehetőség is alig adódott. A 73. percben azonban a játékvezető nyerő helyzetbe hozta a hazaiakat, de Farkas I Balázs a kaput sem találta el. A 77. percben aztán ismét a mészpont került reflektorfénybe, de most a másik oldalon: Bebeto viszont higgadtan betalált, így megszerezték a vendégek a vezetést (0-1). A Kaposvár büntetőjénél a piros lap is villant, Görgényit ugyanis azonnal az öltözőbe küldte a játékvezető.

Ezzel a győzelemmel a Kaposvár először tudott sikeres lenni idegenben.

 

Eredmény – OTP Bank Liga, 29. forduló

Vasas-Híd – Kaposvári Rákóczi 0-1 (0-0)
Gólszerző: Bebeto (77.)

Vasas: Ilizi – Matolcsi, Tóth B., Kovács G. (Mileusnic, 46.,), Katona (Szabó B., 68.,) – Mehmedagic, Görgényi, Farkas B., Dajic – Bárányos – Csoór (Ferkó, 55.,). Vezetőedző: Marijan Vlak.

Kaposvár: Hajdúch – Okuka, Bank, Addo, Pavlovic – Horváth T., Balázs B., Hegedűs D., Gujic (Bőle, 74.,) – Bebeto (Diallo, 82.,), Haruna (Safaric, 64.,). Vezetőedző: Sisa Tibor.

Sárga lap: Matolcsi (8.), Katona (52.), Bárányos (75.), ill. Balázs B. (31.), Haruna (62.), Okuka (72.)

Piros lap: Görgényi (77.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik