Foci

A Fradi elnöke beszólt a játékosoknak

Kubatov Gábor az egyik közösségi oldalon tett közzé egy olyan bejegyzést, mely nem éppen hízelgő a játékosokra nézve.

Mint arról írtunk, a Ferencváros csúnyán búcsúzott a hazai közönségbtől az idei szezonban, ugyanis a 2011-2012-es pontvadászatban az utolsó két hazai meccsét is elbukta a zöld-fehér alakulat.

Détári Lajos legénysége előbb a Lombard Pápától kapott ki 2-0-ra egy vitatott mérkőzésen, melyről a Fradi szimpatizánsai úgy tartják, nem volt tiszta meccs. Majd szombaton, a Siófokot fogadták az Üllői úton, és sokáig dönetlenre állt az összecsapás, de a 86. percben egy kontrából megszerezte a vezetést, és később a három pontot a vendég siófoki klub.

Erre a meccsre reagált Kubatov Gábor a Facebookon, a következő üzenettel: “Münchenben vagyok, a barátaim, akik közvetítettek, azt mondták, hogy jobb is, hogy nem látom a produkciójukat… Alulmúlták minden szempontból a pápai teljesítményt, amire azt hittem, hogy annál nincs egyszerűen lejjebb, egyszerűen nincs… Mai nap egyetlen jó híre, hogy már csak egy forduló van ezzel a csapattal!”

Így könnyen lehet, hogy a Ferencvárosnál nyáron nagytakarítás lesz, és az új szezont egy teljesen átalakított csapat kezdi majd meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik