Foci

Di Matteo mindenkit meglephet

Egyes hírek szerint könnyen megeshet, hogy Ryan Bertrand, a Chelsea fiatal játékosa kezdeni fog a Bajnokok Ligája döntőjében.

Az angol utánpótlás-válogatott labdarúgó már 2006 óta tartozik a Chelsea kötelékébe, azonban az azóta eltelt időszakot többnyire kölcsönben töltötte, így mindössze nyolc angol bajnokin lépett pályára a londoni csapatban. Ryan Bertrand eredetileg a védelemben érzi otthonosan magát, azonban a Blackburn ellen Roberto Di Matteo a középpályán játszatta és szigetországi lapinformációk szerint egész héten itt foglalkoztatta az edzéseken.

A szakembernek azért kell talonban tartania a fiatal tehetséget, mert elég foghíjas a Chelsea középpályája. Raul Meireles és Ramires eltiltás miatt nem léphet pályára a fináléban, Michael Essien közel sincs a topon, Florent Malouda pedig meghúzódott a Blackburn ellen.

Bertrand sorsa a kezdés előtt fog eldőlni, Chris Jones, az angol csapat fitneszedzője ugyanis a találkozó előtt mondja meg, hogy Malouda játszhat-e vagy sem és, ha igen, akkor mekkora terhelést fog bírni. Bertrand bevetése elég merész húzás lenne, a 22 éves játékos ugyanis még nem játszott a BL-ben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik