Foci

Ronaldo: Messi egy Ferrari, én egy Porsche vagyok

ronaldo_messi (ronaldo, messi, )
ronaldo_messi (ronaldo, messi, )

A Real Madrid portugál sztárja ezúttal Lionel Messiről is elmondta véleményét, és úgy véli, élete egyik legszebb pillanata volt a bajnoki cím.

Cristiano Ronaldónak elege van abból, hogy állandóan Lionel Messivel állítják szembe vagy párhuzamba, de úgy véli, tudják egymást inspirálni a jobb teljesítményre.

Ronaldo 2009-ben igazolt a Manchester Unitedtől a Real Madridhoz. Most volt a legtermékenyebb, 38 meccsen 46 gólig jutott a bajnokságban, de ezzel is csak második lett a góllövőlistán, mert Lionel Messi 37 találkozón 50 gólt szerzett.

“Nem tudsz összehasonlítani egy Ferrarit és egy Porschét, mert a két autót különböző motorok hajtják. Messi a legjobbat akarja a Barcelonának, én a legjobbat akarom a Real Madridnak. Mindenki azt mondja, csodálatos, hogy ennyi gólt szerzünk. Nekünk is az, hiszen megdöntöttük korábbi rekordjainkat” – mondta a CNN-nek Ronaldo.

“A legfontosabb az volt, hogy nyerjük meg a bajnokságot. Nekem ez volt az első itt, és nagyon boldog vagyok emiatt. A gólok, a bajnoki cím, a 100 lőtt gólunk, mind nagyszerű élmény. Viszont nagyon nehéz lesz felülmúlni az idei évünket, szerintem ez a legkeményebb bajnokság a világon” – tette hozzá.

Egy másik interjúban elmondta, kiválóan érzi magát Madridban, és bár sohasem tudhatjuk, mit hoz a jövő, most nem tervezi, hogy más csapathoz igazol.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik