Foci

Itt a foci-Eb hivatalos dala

oceana (oceana)
oceana (oceana)

Oceana énekli a labdarúgó-Európa-bajnokság hivatalos dalát, amely felettébb nyáriasra sikeredett. Popsláger lehet belőle.

Pillanatokon belül elkezdődik az év egyik legfontosabb sporteseménye, a lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó-Európa-bajnokság. Egészen pontosan június 8-án ülünk majd le először a képernyők elé, akkor a Lengyelország-Görögország találkozóra.

Egy német énekesnőre, Oceanára bízták a kontinenstorna hivatalos dalának eléneklését, és az illetékesek alighanem jól választottak, feltéve, ha a popstílus valamennyi elemét viszont szerették volna látni az elkészült műben.

Az Endless summer című dal klipje vidám, nyári, tüzes, vizes, füves, labdás, ugrálós, fürdőgatyás, Eiffel-tornyos, trombitás, koktélos, tűzijátékos.

Oh-oh-oh-oh, yeah, yeah-eah-eah, hey!

A foci-Eb hivatalos dala:

Ki az az Oceana?

A dal előadója épp 30 éves idén, Hamburgban született német és martiniquais-i szülők gyermekeként. A soul, a hip-hop, a reggae és a funky a kedvenc stílusa, a források szerint már 1998 óta aktívan jelen van a zeneiparban.

A lengyel “Szombat esti lázban” hatodik lett bizonyos Przemyslaw Juszkiewicz oldalán. Az első nagy slágere – bizonyára mindenki hallott már róla – a Cry, cry című dal volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik