Foci

Újabb változások a PMFC-nél

Matyi Dezső, a pécsi labdarúgóklub elnök-tulajdonosa úgy döntött, hogy a jövőben Feleki Attila és Elbert Gábor látja el a PMFC-Matias ügyvezetői tisztségét.

A jelenlegi ügyvezető, Bérczy Balázs szerződése június 30-ig szól, amelyet a felek nem kívántak meghosszabbítani.

“Bérczy Balázs munkájával meg volt elégedve a tulajdonos, azonban a klub működését más alapokra szeretné helyezni, más elképzelések mentén. Új munkát szeretnénk elkezdeni, amelynek véghezvitelét Feleki Attilával és Elbert Gáborral képzeli el a tulajdonos” – áll az élvonalbeli klub internetes honlapján megjelent szerdai közleményben.

Feleki Attila ismert sportvezetőnek számít Baranya megyében, hiszen évek óta ő az NB II-ben szereplő Kozármisleny SE elnöke.

Országos és nemzetközi szinten Elbert Gábor rendelkezik tapasztalatokkal, mivel korábban a Magyar Fallabda Szövetség főtitkáraként majd elnökeként, a Nemzeti Sportszövetség és a Magyar Labdarúgó Szövetség főtitkáraként dolgozott, illetve volt sport-szakállamtitkár is. Megszerezte a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség játékosügynöki licencét, stratégiai és elemző munkát végzett az MTK-nál, valamint az MVM Paksnál, illetve néhány önkormányzatnál sporttanácsadóként számítottak rá.

Ő volt a magyar csapat vezetője a 2005-ös duisburgi Világjátékokon, az olimpián kívüli sportágak seregszemléjén. A Testnevelési Főiskolán labdarúgóedzőként diplomázott. Személyügyi igazgatási végzettséggel is rendelkezik, ezen kívül a nevelés- és sporttudományok doktora.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik