Foci

Allardyce: Beperlem Kean-t

Kínos videó került fel a világhálóra, melyben a Blackburn Rovers menedzsere becsületsértő megjegyzéseket tett egykori főnökére.

Korábbi Blackburn menedzsere Sam Allardyce kijelentette, hogy bepereli Steve Kean-t, amiatt a videófelvétel miatt, ami a minap került nyilvánosságra. A felvételen, amit még a múlt nyáron szurkolók készítettek Hong Kongban, jól hallható és látható, amint Kean egykori főnökét, Allardyce gyalázza. Kean azt nehezményezte, hogy “Big Sam” csak kihasználta őt, továbbá tehetégtelen edzőnek nevezte Allardyce-t.

A sértett fél, aki jelenleg a West Ham United edzője, érthetően elégtételt szeretne venni a történtek miatt, és úgy döntött jogi úton teszi meg ezt.

A Rovers rajongói sem nézik jó szemmel Kean viselkedését és aláírásgyűjtésbe kezdtek, miszerint váltsák le a méltatlanul viselkedő menedzsert.

Arról nem is beszélve, hogy a Blackburn ebben a szezonbankiesett a Premier League-ből, így Kean szakértelme is megkérdőjelezhető. A klub és a menedzser egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

A kínos videó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik