Foci

A Vörös Ördögök nem sértődtek meg a Tévez-táblán

A United elfogadta a bajnok City bocsánatkérését Tévez Fergusonnak szóló morbid táblájáért, az angol szövetség nem biztos, hogy ennyiben hagyja.

Ahogy arról a Sport24 beszámolt, a hihetetlen körülények között bajnoki címet szerző Manchester City diadalmenetén Carlos Tévez, a klub fekete báránya volt edzőjének, Sir Alex Fergusonnak üzent egy “R.I.P. Fergie” feliratú táblával, amiből természetesen azonnal botrány lett.

A Manchester City nem győzött elég gyorsan bocsánatot kérni a városi riválistól és Sir Alex-től, a Vörös Ördögök elöljárói pedig elegánsan elfogadták azt, sőt, még meg is dicsérték a City gesztusát.

“Tévez butaságot csinált, de a klubja gyorsan cselekedett. Nincs semmi gond, lépjünk tovább” – nyilatkozta David Gill, az MU ügyvezetője.

Angliában az efféle dolgokat azért nem kezelik könnyen, az Angol Labdarúgó Szövetség elnöke, David Bernstein szerint Tévezt ugyan elragadta az ünneplés heve, és csak felmutatta a neki odanyújtott transzparenst, ettől függetlenül a szövetség kivizsgálja az ügyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik