Foci

A drukkereknél Bogdán volt az év legjobbja

Az angol Premier League-ből búcsúzó Bolton Wanderers labdarúgócsapatának szurkolói Bogdán Ádámot, a klub magyar válogatott kapusát választották meg a szezon legjobb játékosának.

A klub honlapjának cikke szerint Bogdán Ádám mögött Nigel Reo-Cocker és Mark Davies végzett a második és a harmadik helyen. A Top Three Awardot, vagyis a legjobb triónak szánt kitüntetést is ez a három focista érdemelte ki. A csapat legeredményesebb játékosának járó trófeát a horvát Ivan Klasnic érdemelte ki.

A magyar labdarúgó-válogatott kapusa és többiek a kitüntetésüket vasárnap vehették át a klub szokásos évadzáró vacsoráján. Nem volt felhőtlen az öröm ugyanakkor, mivel a Bolton Wanderers 2001 feljutása óta először esett ki az angol élvonalból, a következő idényt így a Championshipben kénytelen megkezdeni a gárda.

Bogdánt 2014-ig köti szerződés a Boltonhoz, ebben a szezonban 20 bajnokin lépett pályára, ebből hatot megnyert a Wanderers, ötször ikszelt, kilencszer pedig kikapott, ugyanakkor nem honfitársunkon múlt, akit többször is csapata legjobbjának választottak a szigetországi lapok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik