Foci

Félmeztelen nő ugrott neki az Eb-trófeának

foci eb (foci eb, eb 2012, euro 2012, femen, eb kupa, eb trófea)
foci eb (foci eb, eb 2012, euro 2012, femen, eb kupa, eb trófea)

Majdnem baja esett az Henri Delaunay kupának, azaz a labdarúgó-Eb győztesének járó trófának. Egy feminista szervezet a bűnös.

Nem várt vendég Kijevben (Fotó: AFP)

Zajlik az élet Ukrajnában. A politikai feszültség, Julija Timosenko börtönbüntetése, és az ezt kiváltó – lassan – összeurópai bojkott után újabb nem várt esemény zavarta meg az alig egy hónap múlva kezdődő labdarúgó-Eb előkészületeit.

A győztesnek járó Henri Delanuay kupát Kijevben állították ki, és egy feminista szervezet, a FEMEN egyik aktivistiája megpróbálta elrabolni azt, de legalábbis kárt tenni benne. A hölgy, aki a prostitúció ellen, a nők jogaiért harcoló szervezet tagja, fotózkodni szeretett volna a kupával, majd aztán váratlanul lekapta topját és félmeztelenül egy “Fuck Euro 2012” tetoválással a hasán pattant oda a kupához.

Le is esett a kupa, de a biztonsági szervek egy idő után helyreállították a rendet, a hölgyet pedig bevitték a rendőrségre. Az más kérdés, hogy vajon miért reagálnak azonnal, a másodperc törtrésze alatt a biztonságiak, és miért kerül elő pillanatok alatt egy molinó, amivel eltakarják az eseményt – nem lennénk meglepve, ha szervezett hírverésről lenne szó.

Íme az ártatlannak induló jelenetsor:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik