Foci

A Videoton reagált Egervári helyzetértékelésére

Elmarad a ligaválogatott meccse a dunaszerdahelyi labdarúgócsapat ellen, kevés játékosa volt a magyar kapitánynak. A fehérváriak elmondják, miért.

Ahogyan arról írtunk, nem rendezték meg a magyar ligaválogatott és a Dunaszerdahely közötti edzőmeccset, mert csak 13 játékos állt a magyar válogatott szövetségi kapitányának rendelkezésére.

Többen sérültek, mások a Győr és a Videoton játékosaiként nem utaztak el Telkibe, mert fontos meccsek várnak rájuk. A kapitány nem örült az edzőmeccs elmaradásának. A fehérvári klub a tisztánlátás érdekében közleményben reagált Egervári Sándor nyilatkozataira.

“A tegnapi napon több médium is megkeresett minket a Blikk tegnapi ligaválogatottról szóló cikke miatt, mely szerint Egervári Sándor szövetségi kapitány azt mondta, a Videoton FC nem indokolta meg, hogy Gyurcsó Ádám és Nikolics Nemanja szerepléséhez miért nem járult hozzá. Úgy véljük, hogy a megjelentek félreértésből adódhattak, mivel Egervári Sándor pontosan tudta, hogy technikai vezetőnk, Pánczél Szabolcs és ügyvezető igazgatónk, Tassy Márk is egyeztetett szombat délután klubunk döntéséről, továbbá indokainkat is ismertették vele.

A félreértések tisztázása érdekében ismét tájékozatni kívánjuk a közvéleményt, hogy két játékosunk szerepléséhez azért nem járultunk hozzá, mert esetükben jelenleg – a bajnokság végén – rendkívül magas a sérülés veszélye, ráadásul klubunk számára az utolsó három bajnoki mérkőzésünk rendkívül fontos. Gosztonyi András esetében a sérülésveszély pillanatnyilag alacsonyabb, így az ő szerepeltetését klubunk engedélyezte” – áll a hivatalos közleményben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik