Foci

Tőzsér méltó búcsúban bízik

A KRC Genk magyar válogatott középpályása abban reménykedik, hogy kap pár percet a Bruges elleni hazai bajnokin.

Tőzsér Dániel már csak két találkozó erejéig erősíti a belga bajnoki címvédő KRC Genk együttesét, ugyanis már korábban megegyezett az olasz élvonalban szereplő Genoa labdarúgó-csapatával, vagyis nyártól kezdve Itáliában folytatja.

Épp emiatt a döntés miatt nem játszik túl sokat az utóbbi időben, többnyire csak csereként, vagy még úgy sem kap lehetőséget edzőjétől, pedig az ősszel még Bajnokok Ligája csoportmeccseket játszott végig. Honfitársunk mindezek ellenére nem bánta meg a döntését:

„Négy nagyszerű évet töltöttem ennél a csapatnál és ezen az sem változtat, hogy az utóbbi hónapokban csak a kispadot koptatom. Remélem, hogy még mindig jelentek valamit a Genknek. Szeretnék szépen távozni, így bízom benne, hogy kapok pár percet a Bruges elleni bajnokin, hogy elbúcsúzhassak a szurkolóktól” – mondta Tőzsér a Nieuwsbladnak.

A Genk csütörtökön fogadja a Bruges együttesét a belga rájátszás utolsó előtti fordulójában, majd vasárnap a rivális Gentnél vendégeskedik. A címvédő akár a második helyre is odaérhet a bajnokság végén. Juhász Roland csapata, az Anderlecht a hétvégén biztosította be újabb aranyérmét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik